A lázadó

Egy történet barátságról, hűségről, harcról és mindenről ami ezek mögött rejlik. De vajon ki lesz a győztes és mi a célja a Lordnak? A főszerepben Lord Chaos és Lady Moonlight. A novellát írja Lady Moonlight és historico. Zenéjét szerezte: A képzelet A szinkron A lázadó műtermében készült. Rendezte: Két fiatal gondolatai

Idő

Friss topikok

8.rész

2010.04.04. 16:59 | Lady Moonlight | Szólj hozzá!

Eközben a Rend oldalán megbeszélések folytak. Egy fényűző terem kellős közepén, egy nagy, ezüstözött asztal körül elegáns férfiak és nők ültek. Az asztalfőnél, egy különösen kimunkált, vörösbársonnyal borított, faragott széken egy szőke, kék szemű férfi ült. Ruhája selyemből készült, a legjobb szabók varrták felsőjét és nadrágját . Ő volt Lord Sunshine, a Rend oldalának legfelsőbb vezetője.

Lord Sunshine híres volt eleganciájáról, jómodoráról és kitváló ízlésvilágáról. Legnagyobb álmai közé tartozott a Káosz híveinek megtérítése, valamint Lady Moonlight keze. Ez a két gondolat aliga volt mondható megvalósíthatónak háború nélkül. Először is mert Sunshine tudta, hogy Moonlight jelenleg Chaos szolgálatában áll, és a Káosz hívek aligha fognak erőszak nélkül átállni.

- Tehát -kezdte komolya Sunshine - Mindannyian tudjuk, milyen nehéz helyzetben vagyunk, és hogy ezt a nehéz helyzetet valahogy orvosolni kellene. Úgy gondolom közösen kell megoldást, vagy megoldásokat találnunk erre a komolynak és fojtogatónak mondható szituációra -ekkor egy csinos, kellemes megjelenésű, kimonós hölgyre mutatott - Lady Butterfly, kérem ismertesse a helyzetünket.

Lady Butterfly lassan feláll, kibontotta tarka pillangó szárnyait, majd körbetekintett.

- Mint Lord Sunshine helyettese szeretném röviden felvázolni az elmúlt hetek történéseit, és szeretném megtenni személyes javaslataimat is a gondok orvoslására -ekkor nagylevegőt vett, hosszú, fekete haját a füle mögé tűrte, majd nekikezdett: Kezdjük rögtön a legelején. Lady Moonlight párbajra hívta Lord Chaost, annak reményében, hogy népének ezzel örök szabadságot adhat. A királynő jelentősen elszámította magát. Ahhoz, hogy valaki kimerjen állni Lord Chaos ellen, hatalmas erő és merészség szükséges. Nem kritizálom Lady Moonlight döntését, hiszen úgy gondolom minden elkeseredett uralkodó ezt tette volna a helyében. Ugyanakkor, a hölgy vereséget szenvedett, és mint kiderült, jelenleg a Káosz vezetőjének szolgája, viszont népe szabad és békében él. Ennek tudatában javaslom, hogy a Hold vezetését ideiglenesen vegyük át, és biztosítsuk a Rendet, a Káoszt megszokott bolygón.

Ekkor egy idős férfi emelte fel lassan a kezét az asztal egyik csücskéből, jelezve, hogy szólni kíván.

- Parancsoljon, Lord Starlight, mit óhajt?

A férfi lassan felegyenesedett, botjára támaszkodott, majd hosszú, fehér szakállába túrt. Békésen elmosolyodott, majd belekezdett monológjába.

- Nem akarom megszakítani Lady Butterfly jelentését, de szeretném kiegészíteni pár hasznos és fontos ténnyel, ha megengedi, felséges Sunshine.

Lord Sunshine intett, ezzel adva jelét annak, hogy beleegyezett a dologba. Komolyan fürkészte a Rend legidősebb tagját, akinek tanácsai mindig pozitívan ledítették előre a Rendet.

- Úgy gondolom jobb lenne, ha a Hold ismételten a semleges vizeken úszna. Lady Moonlight is így kívánná. Ezért arra gondoltam, hagynunk kéne, hogy Lady Rainbow vezesse a Holdat addig, míg hivatalos uralkodója dicsőséggel haza nem tér és veszi vissza a kormányzást.

- Tiltakozom a javaslat ellen - szólt közbe Lady Butterfly - Lady Rainbow nem elég érett a a királynői szerepre. Minimum egy emberünknek tanácsadóként kell mellette állnia hogy döntéseiben segítse, előrébb vigye a Hold népének igazságos, zavartalan kormányzását.

Lord Starlight mosolya és tekintete továbbra is békés maradt, és ugyanilyen hangnemben reagált Lady Butterfly szavaira.

- Én bízom Lady Rainbowban. Lady Moonlight is bízott benne, és úgy gondolom, ha egy ilyen komoly királynő ezt megtette, akkor nincs jogunk ebben kételkedni.

Lord Sunshine nagyokat bólogatott, majd állást foglalt Lord Starlight javaslata mellett.

- Egyetértek Lord Starlight-tal. A Hold kormányzásának kérdése nem ránk tartozik. Lady Moonlight ugyanis nem mellettünk áll. Illegálisan nem tehetjük a lábunkat a földjére.

- Na de uram! Ön és Moonlight kisasszony jegyben álltak...

- Az már a múltté, Pillangó... sajnos a múltté. Azt hiszem a kisasszony másba szerelmes. De nem tudom ki az, aki elrabolta a szívét. Akárki is az, magam fogom móresre tanítani.

Egy pillanatra csönd ült a teremre, és ezt Lady Butterfly torok köszörülése törte meg.

- Rendben van, ezennel elfogadom én is Lord Starlight javaslatát. Ellenben tanácsolnám a hadsereg megerősítését... ugyanis Lady Moonlight ügyétől elkanyarodva, Ladyk és Lordok... közölnöm kell önökkel egy megdöbbentő hírt, amit nem régen kaptam, és még Lord Sunshinenal sem közöltem.

A Tanács egyemberként hördült fel, és nézett kíváncsian Lady Butterfly zöldes-kék szemeibe.

- Borzasztó hírek ezek... megerősítették, hogy a Rend ellensége, Lord Evil kitört a Villámpajzs fogságából és egy cél vezérli. Meg akarja dönteni az uralmunkat... és hiszem, hogy Lord Chaos élete is veszélyben forog.

- Minket nem érdekel Chaos... minket csak a saját kis birodalmunk nyugalma érdekel -szólalt fel Lord Sunshine.

- Igaz, felséges úr... de mindannyian tudjuk, hogy Lady Moonlight jelenleg Lord Chaos fogja. Van egy olyan érzésem, hogy Lord Chaos nem hiába hozta szolgájának Moonlightot.

- Mire gondol, Lady Butterfly? -értetlenkedett Sunshine.

- A Legenda, uram... A Káosz legendája, az a legenda ami minket halálra ítél! - idegeskedett Butterfly - Amiben le van írva... Ahogy a Hold megtelik, úgy születik meg egy legendás drágakő, mely feltárja a Káosz kapuját és egy legendás harcos születik. Gyanítom Káosznak Lady Moonlight erejére fáj a foga ahhoz, hogy erejét maximalizálja.

- Akármit is mond ez a nevetséges legenda... meg kell szerveznünk Lady Moonlight mielőbbi szöktetését! - mondta ki a végszót Lord Sunshine, majd komoly értekezésbe kezdtek.

A bejegyzés trackback címe:

https://chaos-moonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr701894163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása