A lázadó

Egy történet barátságról, hűségről, harcról és mindenről ami ezek mögött rejlik. De vajon ki lesz a győztes és mi a célja a Lordnak? A főszerepben Lord Chaos és Lady Moonlight. A novellát írja Lady Moonlight és historico. Zenéjét szerezte: A képzelet A szinkron A lázadó műtermében készült. Rendezte: Két fiatal gondolatai

Idő

Friss topikok

20.rész

2011.06.28. 22:21 | historico | Szólj hozzá!

Evil nehezen, de hárítani tudta Moonlight első támadását. Szerencséje volt, mert elit egysége az Árnyak Szövetsége (ÁSZ) éppen akkor rontott be a terembe és elvonták egy pillanatra Queen Moonlight figyelmét. Az elit osztagot rögtön követte is a Sors-Káosz-Fény-Sötétség szövetség tagjaiból összeállított különleges osztag is, melynek tagjai között volt Lord Silverdark, Lord Vulcano, Lord Light, Lord Dark, Lady Rainbow, Lady Blood és Lady Falcon is. A segítségükkel Moonlight újra teljes erejével Lord Evilre tudott koncentrálni. A terem megtelt harcoló ellenfelekkel. Hatalmas villanások, füst és kardcsattogás zúgott az ódon falak között. A Chaost gúzsba kötő varázslat egyre csak erősödött annak ellenére, hogy Evilnek egyre több energiáját lekötötte a Moonlighttal való harc, mivel azt a félelme táplálta. Elsőnek Silverdark sietett a segítségére, de nem volt elég erős hozzá, hogy megtörje az átkot. Chaos pedig már nem bírta sokáig, mert egyre nehezebben kapott levegőt. Egyik Lord sem tudta kiszabadítani, pedig mindegyikük magas szinten állt már. Evil félelme túl nagy volt. És amikor már úgy tűnt mindennek vége történt valami amire senki sem számított. Chaos átlépett az Overlord szintre. Maszkja teljesen feketévé vált, tábornoki egyenruhája még sötétebb lett, haja hosszabbra nőtt, egyik kardja pedig íjjá alakult. Megnövekedett erejével feloldotta a varázslatot.

- Hála az égnek Chaos! Már azt hittük elveszítünk! - kiáltotta Lord Light miközben az egyik Árnyak Szövetség taggal küzdött.
- Reméltem, hogy sikerül a szintlépés mielőtt megfulladok! Talán segített, hogy az életem múlt rajta! - kiabálta vissza Chaos mosollyal az arcán miközben ő is beszállt a harcba.

Közben a kastély körül az egyesített hadsereg nyerésre állt a Rend és Evil katonáival szemben, akik egyre csak húzódtak vissza. Többen a Rend oldalának katonái közül már le is tették a fegyvert. Lady Butterfly és Lord Starlight a maréknyi lázadóval éppen akkor rontott a terembe mikor egy kisebb csoportot bekerített az ÁSZ pár tagja. Segítségükkel vissza tudták verni őket.
Közben Lord Evil és Queen Moonlight a harc hevében elhagyták a termet és a kastély melletti tisztáson folytatták, amit elkezdtek. Habár Moonlight már Queen szinten volt, még így is méltó ellenfele volt Evil ugyanis ő is közel volt már hozzá, hogy magasabb szintre lépjen. A kutatása ugyanis teljesen befejeződött. Már csak egy valamire várt, hogy végre ő is Overlord lehessen. Felpillantott az égre és már látta is ezt a valamit, ugyanis abban a percben indult el a teljes holdfogyatkozás és hatni kezdett az Evil szervezetében lévő varázsfőzet. Evilnek szarva nőtt, páncélja megerősödött és villás kardját felváltotta egy hosszú tüzes ostor az egyik kezében, a másikban pedig egy vörös tőr. Moonlight erre egy kicsit megtorpant.

- Overlord Evil? De hát hogy...?
- Keveset tudsz még Moonlight! - nevette gonoszan Evil. - Nagyon keveset!
- De ez így nem természetes.
- De én meg tudom kerülni a természetet is és a világ ura leszek, te pedig halott, mivel nem csatlakoztál hozzám! - Üvöltött Evil és a Queenre támadt.

Moonlight hárította és bevetette különleges képességét. Szemén ugyancsak végigmentek a Hold fázisai, majd erősebb lett és teste ezüstös fényt kezdett szórni magából. Ez a fény aztán átváltozott furcsa fehér szellemekké amik azon nyomban elkezdték szorítani Evilt. Ő azonban lángba borította testét, aminek hatására a szellemek eltűntek majd tűzcsóvát indított ellenfele felé és az ostorral is felé csapott. A csóvát még elkerülte Moonlight azonban a tüzes ostor végighasította a hátát amitől felkiáltott, majd felreppent az égbe, kardja ezüstösen felizzott és lecsapott az Overlordra aki ugyan hátra lépett de arcát és testét súrolta a penge, így hosszú vágás keletkezett rajta. Időközben megérkezett Overlord Chaos, Lord Dark, Lord Silverdark és Lord Light is a harctérre és egy pillanatra farkasszemet néztek Evillel mind az öten. Ezután felváltva kezdték támadni Evilt, mindenki bevetve a különleges képességét és ezzel maximális erővel támadva őt.

- Nocsak Lord Silverdark, mégiscsak látom a képességét. - vigyorgott kissé fáradtan Moonlight miközben Lord Dark harcolt Evillel.
- Naná. Mondtam, hogy láthatja amikor eljő az ideje. Hát most itt van!
- Kíváncsi is vagyok rá!

Közben Dark sötétséget vont Evil köré aki semmit nem látott majd beszedett egy újabb sérülést, ám vissza is támadt és Dark is megsérült. Végül szemtől szembe álltak.

- Rossz tanítványom voltál Evil. Nem tanultál tőlem semmit!
- Vagy talán te voltál a rossz mester. Meglep, hogy egyáltalán még életben vagy.
- Ez is bizonyítja, hogy nincs igazi erőd! - mondta Dark és mindenki meglepetésére - kivéve Silverdarkot - leeresztette kardját Evil pedig halálos csapást mért rá.
Ekkor azonban a holttest fehér fénnyé alakult, Silverdark misztikus jelekkel díszített kardja felizott és elnyelte azt. Majd a kard után az arcán látható jelek és a szeme is fehéren kezdett izzani. Képessége a holtak erejéből táplálkozott, akik a csatatéren haltak meg, és azzal hogy Dark feláldozta magát és amúgy is nagyon erős és tapasztalt harcos volt, a képessége által nyert erő még a szokásosnál is nagyobb volt. Így lendült támadásba és kardjának pengéje fénycsíkot húzott miközben lecsapott Evilre, aki a meglepetésből éppen felocsúdva már nem tudott hárítani és elvesztette a bal karját. Azonban vissza is támadott.

- Látod Evil én tényleg tanultam is valamit Darktól, veled ellentétben.
- Meghalsz te sápadtképű! - ordította Evil.

- Hmm, érdekes képesség, nem Chaos? - kérdezte Moonlight.
- De, viszont én már láttam. - válaszolt kissé unottan és kötekedősen.
- Nemár, csak én nem láttam még?
- Attól tartok.
- Ez nem ééér! Jé te meg Overlord lettél? - vigyorgott Chaosra nézve.
- Még jó hogy észrevetted.

A beszélgetés közben Silverdarkot felváltotta Lord Light, aki éppen vakító fény támadásával igyekezett gyengíteni Evilt. Végül kissé sikerült is neki, azonban egy óvatlan pillanatban Evil az ostorral a kőfalhoz vágta és elvesztette az eszméletét.

- Gyereee Chaos! Állj ki velem ha mersz!
- Már itt is vagyok! - szólt Chaos hirtelen megjelenve Evil háta mögül.
- Mi a...!

Evilt teljes erőből hasba szúrta volna ha az nem tér ki még időben. Ezután Chaos is bevetette különleges képességét. Magasba röppent és íjával fekete nyílvesszőket lőtt Evil felé melyek eltalálva nem csak fájdalmat okoztak de az elméjébe is beleszúrt egy éles fájdalom, gondolatait pedig elárasztotta a káosz. Nem tudott gondolkozni, nem tudta megtervezni a következő lépését. Ezt kihasználva Chaos zuhanórepülésbe kezdett. Ám Evil elkezdett rohanni, menteni próbálta gyáva bőrét. Ezt látva Moonlight teste ismét felizzott, a szellemek pedig lefogták Evilt aki mozdulni sem bírt a szorításból. Silverdark földbe szúrta a kardját és varázslatokat mormolt, amire az felizzott és körülötte egy félgömb alakban terjeszkedő fehér fényt árasztó hullám kezdett nőni, majd elérte Evilt is aki habár a káoszképektől már megszabadult, érezte hogy fogy az ereje. Silverdark ugyanis magába szívta az erejét a varázslattal. Chaos közben földet ért.

- Nem menekülhetsz Evil. Ezt a háborút elvesztetted. Hárman túl erősek vagyunk már neked. Add fel és megkíméljük az életed, de persze az erődről lemondhatsz.
- Soha nem adom fel! Én leszek a világ ura! Hiába zártok be újra kiszabadulok és akkor már nem tudok megállítani!
- Akkor sajnos, a világban elkövetett bűneidért a büntetésed halál. - mondta Chaos miközben halott felesége arca jelent meg a szeme előtt és már majdnem lesújtott kardjával amikor Lord Death szólította meg.
- Chaos várj! Ne öld meg! Azt soha nem bocsájtanád meg magadnak.
- De annyi embert megölt, veszélyes életben hagyni!
- Ha elvesszük az erejét és emlékeit akkor nem. Lord Silverdarknak csak egy kis többlet energia kell és teljesen elveheti az erejét a képességével. Én pedig az emlékeit, mint ahogy azt már Moonlightnál is tettem. Persze most sokkal alaposabb leszek.
- Rendben.

Azzal Moonlight és Chaos ellátta többlet varázsenergiával Silverdarkot aki így elvette Evil összes képességét és erejét. Evil tehát egyszerű ember lett. Lord Death pedig törölte emlékeit mindenről. Mikor teljesen elmúlt a veszély Moonlight elengedte a szorításból. A még ellenállókat legyőzték és visszaállították a békét az oldalak között. Overlord Chaos visszatért a Káosz oldalához, Queen Moonlight pedig a Hold oldalához, akik végül egyesültek a két vezető esküvője után. Lord Silverdark átvette a Sötétség oldalának vezetését, Lord Light pedig visszatért a Fény oldalának vezetői székébe. Chaos és Moonlight, Lord Death segítségével még időben visszahívták az élők közé Lord Sunshinet aki visszaállította a Rend oldalán a rendet. A Sors oldalát pedig továbbra is Lord Vulcano és Lady Rainbow irányította. Evil pedig hétköznapi emberként, persze titkos megfigyelés alatt élte hátralévő életét.

Ezzel visszaállt a béke és az egyensúly a világban és a különböző oldalak barátságban és békében éltek tovább.

Vége

A bejegyzés trackback címe:

https://chaos-moonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr423023109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása