A lázadó

Egy történet barátságról, hűségről, harcról és mindenről ami ezek mögött rejlik. De vajon ki lesz a győztes és mi a célja a Lordnak? A főszerepben Lord Chaos és Lady Moonlight. A novellát írja Lady Moonlight és historico. Zenéjét szerezte: A képzelet A szinkron A lázadó műtermében készült. Rendezte: Két fiatal gondolatai

Idő

Friss topikok

4.rész

2010.03.26. 22:43 | Lady Moonlight | Szólj hozzá!

Lady Moonlight mélyen a Lord szemeibe nézett, majd kihúzta magát és határozott választ adott neki:

- Népem szabadságának érdekében, lemondok rangomról, és ezennel az az ön katonája leszek.

- Pompás... -mosolyodott el a Lord, majd lassan közeledni kezdett a nő felé. Szemeivel végigmérte nőies testét, annak is kerekded, finom idomait. Nézte, ahogy ruhája ismét feketére vált, haja vállhosszúra, és szeméből kialszik az az izzás, amit úgy hívnak: harci hév.

Moonlight figyelte a Lord minden mozdulatát. A Lord számára egy kiszámíthatatlan uralkodó volt, tele erővel és büszkeséggel. Tudta, hogyha elfogadja az ajánlatát, akkor mindenben engedelmeskednie kell neki, különben népét egy perc alatt teszi a földdel egyenlővé hatalmas seregének pusztító erejével. Ahogy a férfi megállt előtte, úgy nézett lassan fel rá, ismételten a szemeibe. Chaos némán meredt a mély, sötét barna szemekbe, majd pár másodperc elteltével halkan megszólalt:

- Forduljon meg kérem, kisasszony...

A Lady szemei összeszűkültek, ezzel párhuzamosan rázni kezdte a fejét.

- Nem, Chaos, nem fordulok meg...

- Ne tagadja meg a parancsot, kisasszony! -ekkor kezét a nő vállára tette, gyorsan megfordította, majd kezeit hátra feszítve megbilincselte. Moonlightot meglepte a hirtelen mozdulat, és a bilincsek kattanása. Ijedelmét mélyebb sóhajai jelezték.

- Ne féljen, Lady Moonlight... nem bántom, csak gondoltam biztos, ami biztos magam viszem haza. Úgy érzem túlságosan is vad ahhoz, hogy póráz nélkül induljunk útnak -suttogta a nő fülébe a Lord.

- Talán nem bízik bennem, Lord Chaos? -tette fel a kérdést a kisasszony.

- Egyelőre még nem, de amint bebizonyítja, hogy hűséges katonám, meg fogok -ekkor ismételten kitárta a szárnyait, és a Hold úrnőjét a karjaiba vette - Légi úton megyünk haza, úgy hiszem gyorsabb és biztonságosabb.

- Mégis mit képzel? Tudok én is repülni! -kérte ki magának a Lady egy halvány pírral az arcán.

- Talán nem elég kényelmes a karjaimban? Ne hazudjon... - repült fel a Lord, és nézett a nő szemeibe, aki zavarában elkapta a tekintetét.

- Ne nézzen így rám, kérem! - motyogta a Lady, és sóhajtott egyet.

- Fogok majd másképp is... - azzal lassan elindult a nővel a karjaiban sötét, fekete kastélya felé...

A bejegyzés trackback címe:

https://chaos-moonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr291871828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása