A lázadó

Egy történet barátságról, hűségről, harcról és mindenről ami ezek mögött rejlik. De vajon ki lesz a győztes és mi a célja a Lordnak? A főszerepben Lord Chaos és Lady Moonlight. A novellát írja Lady Moonlight és historico. Zenéjét szerezte: A képzelet A szinkron A lázadó műtermében készült. Rendezte: Két fiatal gondolatai

Idő

Friss topikok

3.rész

2010.03.26. 21:33 | historico | Szólj hozzá!

-Pontosabban kiért. Önért harcoltam, csakis önért. Nagyon megtetszett a tüzessége, bátorsága, céltudatossága. Szeretném, ha nekem dolgozna, a közvetlen őrségemben. Sok lehetőséget látok önben Lady Moonlight.
-Még mit nem! Ezt nem gondolhatja komolyan? Soha nem fogok önnek dolgozni Lord Chaos.
-Soha nem mondja h soha, kedvesem. Annyit megér nekem, hogy csatlakozzon hozzám, hogy hajlandó vagyok felszabadítani a népét, ha elhagyja szülőföldjét, velem tart és nekem fog dolgozni. Ha mégis nemmel válaszol, marad minden a régiben, s önt legjobb esetben is egy sötét tömlöc várja.

Lady Moonlight megdöbbenve hallgatta a Lord szavait. Hosszú hajába belekapott a hűs éjjeli szellő, s szárnyai a fenyegető pozicióból leereszkedtek. A Lady hátatfordított ellenfelének, s három határozott lépéssel eltávolodott tőle kissé. A nő az egyetemes mozdulattal adta tudtára az uralkodónak, hogy meggondolja ajánlatát. Chaos érdeklődve figyelte a nő vívódását. Tekintete végigfutott Moonlight barna haján, szárnyain egészen a lábáig. Tudta, hogy ő a megfelelő a feladatra, hogy végre megtalálta akit oly régota keresett. Már csak meg kellett győznie, hogy csatlakozzon hozzá, és ahogy a nőt figyelte, az apró mozdulatokból bíztató jeleket látott.

-Ha óhajtja, adhatok pár nap haladékot a döntésre.
-Nem kell haladék, pár perc és válaszolok önnek.
-Rendben. - mondta Chaos majd megkereste a földre hullot maszkjának darabjait és felvette, ami ennek hatására újra összeforrt, s olyan volt mintha új lett volna. Lady Moonlight szomorú sötét szemeit a Holdra emelte, mely elől éppen akkor úszott el egy felhő. Majd megfordult, hármat előre lépett, s megállt a Lord előtt.

-Megvan a válaszom Lord Chaos.
-Hallgatom Holdfény kisasszony... - mondta, miközben a maszk mögött mosolyra húzta a száját. Szárnyai ismét láthatatlanságba merültek. A Lady pár percig nem szólt csak a férfit fürkészte a rájuk vetülö selymesen ezüstös holdfényben.

A bejegyzés trackback címe:

https://chaos-moonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr171871685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása