A lázadó

Egy történet barátságról, hűségről, harcról és mindenről ami ezek mögött rejlik. De vajon ki lesz a győztes és mi a célja a Lordnak? A főszerepben Lord Chaos és Lady Moonlight. A novellát írja Lady Moonlight és historico. Zenéjét szerezte: A képzelet A szinkron A lázadó műtermében készült. Rendezte: Két fiatal gondolatai

Idő

Friss topikok

1. rész

2010.03.25. 00:13 | historico | Szólj hozzá!

- Habár nem kenyerem a felesleges beszéd, most mégis megkérdem utoljára. Nem akarja rögtön feladni? Nem szeretném, ha a gyönyörű arcában feleslegesen esne kár.
- Lord Chaos, ön nem vesz engem komolyan. - válaszolt Lady Moonlight szemének vészjósló pillantásával kísérve szavait.
- Ó, én komolyan veszem önt, csak gondoltam udvarias leszek egy hölggyel és felajánlom a szabad eltávozást. De látom a szemében, hogy nem fog meghátrálni. Akkor kezdjük hát úgy, ahogy illik.

Lord Chaos egy lépés távolságra megközelítette a nőt, felvette fehér maszkját, majd kinyújtotta kardot fogó, jobb kezét. Világosbarna, hosszú haját hátrasimította a szél, s kék szemei mélyen az előtte álló nő tekintetét fürkészték. Lady Moonlight ugyancsak kinyújtotta jobb kezét, melyben fehér kardját tartotta, majd függőlegesen a Lord kardja mellé helyezte. Ekkor egymás szemébe néztek, bólintottak, majd összeérintették a két pengét és lassan távolodni kezdtek egymástól, miközben a két kard fémes pengéssel surlódott egymáson, míg oly távol nem kerültek, hogy fegyvereik nem érték el a másikét. Lord Chaos hirtelen a levegőbe ugrott, majd eddig észrevehetetlen fekete szárnyait először kiterjesztette, magasabbra emelkedett vele, s utána rögtön támadásba lendült zuhanórepülés formájában, kardját nyíl egyenesen előre tartva. Lady Moonlight azonban résen volt, s ha nehezen is, de hárította a támadást, majd ő is a levegőbe röppent.

- Nocsak, nocsak. - kiáltotta gúnyosan Chaos.
- Tud ön ennél jobbat is Lord úr. - szólt a válasz.
- Ez csak amolyan bemelegítés volt, ő Lady-sége. Várja csak ki a végét. - miközben beszélt, a Lord szája mosolyra húzódott a maszk mögött.

Ekkor hirtelen Monnlight lendült támadásba a levegőből, s ugyan a Lord hárította, de a két penge megcsúszott egymáson, s eltalálta a fehér maszkot, mely kettéhasadva hullott a földre.

- Jobb így maszk nélkül, nemde Lord Chaos? Már hiányoltam a szép kék szemeit.
- Ha önnek így jobban tetszik. Nekem viszont az ön lába hiányzik. - mondta, s azzal a mozdulattal térdmagasságban levágta kardjával a nő szoknyájának egy részét.

A lady hátraugrott, s a szeme villámokat szórt a Lord felé.

- Ez, ez...
- Ez így sokkal jobb szerintem is. Nos hol is hagytuk abba? Ó igen, éppen egy harc közepén voltunk.
- Folytassuk! - követelte Moonlight.
- Ahogy óhajtja, már magam is akartam javasolni.

Azzal a sötét éjszakában a két árny ismét egymásnak feszült, pengéik találkozásakor szikrák villogtak a sötétben, mint megannyi szentjánosbogár, s a Hold fényének tengerében egy felhő húzta maga után a sötétség zászlaját.

A bejegyzés trackback címe:

https://chaos-moonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr731866674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása