A lázadó

Egy történet barátságról, hűségről, harcról és mindenről ami ezek mögött rejlik. De vajon ki lesz a győztes és mi a célja a Lordnak? A főszerepben Lord Chaos és Lady Moonlight. A novellát írja Lady Moonlight és historico. Zenéjét szerezte: A képzelet A szinkron A lázadó műtermében készült. Rendezte: Két fiatal gondolatai

Idő

Friss topikok

11.rész

2010.05.01. 23:37 | historico | Szólj hozzá!

Mikor Lord Chaos odaért a Lady szobájába villámgyorsan reagált a helyzetre. A képessége része volt, hogy minden apró részletet meg tudott figyelni bármilyen gyors szituációban. Látta, hogy Evil Moonlight karját fogja és már éppen indulni készült az eszméletét vesztett nővel. Chaos gyorsan halványzöld védőpajzsot vont egy suhintásával a nő és Lord Evil közé, aki ennek hatására a hátamögött 3 méterre lévő falnak csapódott. Moonlightot, pedig közben teljesen körbevette az erőtér, melyet Chaos az elméjével irányított. Evil feltápászkodott, s visszatette fejére sisakját, amiböl csak vörösen izzó szemei látszottak ki. Chaos ugyan most is érezte a szúrást, de már ki tudta zárni, hogy az elkerülhetetlen harcra koncentráljon.

- Érzem, hogy erősebb lettél Chaos, de még mindig nem vagy elég erős ahhoz, hogy akár egy karcolást is ejts rajtam.
- Én meg azt érzem, hogy arogánsabb lettél Evil.
- Elég a szavakból Chaos! Mutasd mit tudsz! - szólt dühösen Lord Evil, majd egyből a vele szemben álló Lordra támadt.

Chaos hárította a csapást, de az olyan erejű volt hogy pár métert hátracsúszott. Evil szemei megcsillantak a sisak mögött, s már támadt is tovább vörös kardjával, mely a markolat után egyből kettéágazott. Ez volt a hírhedt villás kard, mely régen rettegésben tartotta az embereket. Chaos kardja a két él közé került, s Evil egyszerűen kicsavarta a Lord kezéből a kardját. Azonban Chaos már tapasztalt harcos volt, és egyből elugrott a következő csapás elől majd felvette elejtett fegyverét.

- No, Evil. Csak ennyit tudsz. Régebbről másra emlékeztem.

Lord Evil szóra sem méltatta Chaost, csak támadott tovább. Lenézte mind a Káosz, mind a Rend híveit. El akarta őket törölni a világból, de ez csak Moonlight-tal sikerülhetett neki. Ezért is akarta őt az asszonyává tenni. Közben Chaos felvette végleges támadó pozícióját, és a képességét is kezdte előtérbe engedni. Fekete tábornoki egyenruhája megjelent rajta, fehér álarcával együtt. Háta mögül pedig elővette második fekete kardját, így már két pengével kűzdhetett.

- Itt az idő a komoly kűzdelemre. - mondta, s szája mosolyra húzódott a maszk alatt.

Hirtelen gyorsabbá és sokkal erősebbé vált. Ott termett Evil előtt, s mindkét kardjával egyszerre sújtott le, azonban a gonosz Lord még éppen tudta hárítani. Hosszú kardcsata következett. Forogtak a kardok, s néha szikrák repültek a földre. Chaos egy szerencsésebb pillanatban tenyérnyi sebet ejtett Evil lábán aki ennek hatására gyorsan hátrébb lépett.

- Látod, alábecsültél Evil. Nem szép dolog ilyet tenni egy ellenféllel.
- Valóban. Nem számítottam rá és nem is éreztem, hogy ekkora már az erőd. De még a közelemben sem vagy. - sziszegte a fogai mögül, s egy hirtelen mozdulattal támadásba lendült, s habár az első csapásokat hárította Chaos, végül az ő karján is esett egy seb. Azonban egyből ellentámadásba lendült. Maszkjának jobb fele feketére váltott, s bevetette, egyedi megzavaró képességét. Evil elméjében különféle kaotikus képek jelentek meg, s hirtelen maga körül sem látta már Chaost, csak a káoszt, de látott elsuhanni egy árnyat és ez volt a szerencséje, habár éles nyilaló fájdalom  hasított az oldalába. Kitisztult az elméje és alátása. Lord Chaos mögötte volt, neki háttal és a kardja pedig az oldalánál. Annyira tudta hárítani Chaos támadását, hogy csak az oldala sérült meg. Átfutott az agyán, hogy ha nem sikerül, most holtan esett volna össze és ezt nagyon jól tudta. Nagyon alábecsülte Chaost. Sokat fejlődött, nagyon sokat, mióta utoljára találkozott vele.

- Ez új volt Chaos, nagyon ügyes. - mondta gúnyosan, s tapsolt Evil.
- Van még egy két dolog a tarsolyomban.

Lord Evil látta, hogy itt ma egyikük sem győzhet, s egy hosszú kűzdelemre még nem állt készen. Nem nyerte még vissza teljesen az erejét, így egyenesen a még mindig eszméletlen, földön fekvő Moonlight felé vette az irányt. Tudta, hogy a pajzsot könnyedén megtörheti kardjával, s azt gondolta elmenekülhet Lady Moonlightal. Chaos ugyan későn vette már észre, de az ajtón hirtelen betoppant Lord Sunshine. Sunshine Evillel szemben állt az ajtóban. Chaos ezalatt Lady Moonlighthoz futott, mindkét kezében fekete kardjaival felvette a védőpozíciót, s ennek hatására megerősödött a zöld védőpajzs. Így háromszög alakzatban figyelte egymást pár percig a három ellenfél. Szemükben látszott a harci hév, és várták, hogy ki teszi meg az első lépést.

A bejegyzés trackback címe:

https://chaos-moonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr831967498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása