A lázadó

Egy történet barátságról, hűségről, harcról és mindenről ami ezek mögött rejlik. De vajon ki lesz a győztes és mi a célja a Lordnak? A főszerepben Lord Chaos és Lady Moonlight. A novellát írja Lady Moonlight és historico. Zenéjét szerezte: A képzelet A szinkron A lázadó műtermében készült. Rendezte: Két fiatal gondolatai

Idő

Friss topikok

14. rész

2010.05.06. 00:21 | Lady Moonlight | Szólj hozzá!

 Lady Butterfly teljes díszben, könnyed, hangtalan lépésekkel vonult végig a Rend palotájának ragyogó folyósóján. A falon tájképek és portrék függtek, köztük Lord Sunshine teljes családja egészen ükkszülőkig visszavezetve. Lord Sunshine nemesi családból származott, és sok neves harcos került ki a familiából. Lord Sunshine inkább volt híres a diplomáciai képességeiről, mint a fizikai erejéről. Öccse Lord Vulcano sokkal komolyabb erőkkel rendelkezett. A tanács mégis őt választotta a Rend urának vezetői vénája miatt.

A kecses, méltóságteljes Lady végül befordult a folyósón balra, ahol látszólag zsákutcába érkezett. Ennek ellenére a nő továbbra is határozottan haladt, miközben halkan így szólt:

- A vidámság hajnalán szívünk újra felderül...

Azzal a falon könnyedén, akadálytalanul átsétált, és egy szentélyszerűségben találta magát. A kis szobácska közepén egy oltár állt, azon pedig egy angyal szobra, kezét az égfelé emelve egy levéllel. Ez volt a Rend szimbóluma: a levelet tartó angyal.

Lady Butterfly az oltárhoz sétált, kimonójának ujjából egy kézzel írott levelet húzott elő, és egy vörös borítékba csúsztatta. Ezt követően felemelte kezét és az angyalra tekintett:

- Küld levelem Lord Vulcanonak. Ezennel átállok a Sors oldalára és kémként szolgálok majd a felbomlott Rend oldalán. Ezzel is igyekszem megdönteni Lord Evil zsarnok uralmát... ami remélem nem sokáig tart...

A levél a mondat végeztével lassan halványodni kezdett, majd teljesen eltűnt Lady Butterfly kezéből. A nő ezt követően meghajolt az angyal előtt, és lassan le is térdelt.

- Köszönöm, hogy megérted a döntésem, Zafirel... ígérem amint a Rend oldala ismét a régi lesz visszatérek, hogy beteljesítsem a nekem szánt küldetést.

Butterfly végül felállt, és furcsa érzésekkel elhagyta a kis szentélyt. Tudta, hogy komoly döntést hozott, és nincs visszaút. Kezében van a Rend sorsa...

*****

Lord Chaos és Lady Moonlight közben együtt vacsoráztak a férfi hatalmas ebédlőjében. A nő felsóhajtott, majd lassan a férfire nézett. Chaos érezte, hogy a Lady őt figyeli. Abba is hagyta nyomban az étkezést, és Moonlight felé fordította a fejét.

- Mondja csak, Moonlight kisasszony...

A nő halványan elpirult. Először érezte magát igazán jól Chaos társaságában, de nem tudta el merj-e mondani neki. Nem akarta kimutatni neki, de piros arca elárult mindent. Chaos tekintete végigfutott a bájos női arcon, és nem tudta megállni, hogy ne mosolyodjon el:

- Ne tartsa vissza. Jobb ha megnyílik. Elvégre mester és szolga kapcsolatában fontos az őszinteség.

- Tessék? -háborodott fel a nő - Milyen mester és szolga???

Lord Chaos felnevetett, de olyan jóízűen, mint talán még soha. Szerette piszkálni nőt, és pontosan tudta mivel lehet leginkább. 

- Nyugalom, csak vicceltem. Lazítson már egy kicsit, nem fogom megenni. Úgy érzem ugyanis, hogy még mindig túl feszült a társaságomban.

- Miért, milyen legyek?

- Legyen természetes... engedje el magát. Szeretném érezni azt, hogy közvetlen, őszinte, és hogy nem egy merev, feszült nő ül mellettem. Fontos lenne az együttműködés és a megértés kettőnk között.

- Akkor őszinte leszek... 

Chaos szemei felcsillantak, majd érdeklődően figyelt Moonlightra.

- Hallgatom, kisasszony...

- Lord Chaos... önnek nagyon szépek a szemei... -mondta elpirultan Moonlight, majd zavarában lelopott egy meggyet a süteményről...

-

A bejegyzés trackback címe:

https://chaos-moonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr211977994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása