A lázadó

Egy történet barátságról, hűségről, harcról és mindenről ami ezek mögött rejlik. De vajon ki lesz a győztes és mi a célja a Lordnak? A főszerepben Lord Chaos és Lady Moonlight. A novellát írja Lady Moonlight és historico. Zenéjét szerezte: A képzelet A szinkron A lázadó műtermében készült. Rendezte: Két fiatal gondolatai

Idő

Friss topikok

16. rész

2010.05.10. 02:16 | Lady Moonlight | Szólj hozzá!

 Moonlight kisasszony belépet szobájába, majd helyet foglalt puha, baldahinos franciágyán. Kezét lassan végigsimította az ágyneműn, ezt követően pedig az ablakra meredt. Felállt és kitekintett rajta. Odakint erősen esett az eső. A nő elmerengett egy időre, egyik ujjával pedig egy vonalat rajzolt a párás üvegre. Erősen gondolkozott, mégpedig azon, milyen csúnyán elszólta magát Chaos előtt. Nem akarta pedig, hogy Chaos bármit is megtudjon az iránta táplált érzésekről, és bízott benne, hogy a férfi nem is gondolt semmi komolyra ezzel kapcsolatban. 

Ahogy nézett kifelé, úgy kívánta meg egyre jobban az esőt. Szerette volna, érezni az esőcseppeket végigfolyni a testén, ahogy azok kényesztetik és megtisztítják. Nem is kellett sokáig noszogatni, Lady Moonlight kitárta ablakát, és kirepült rajta az udvarra. 

Amint földetért, szárnyait összecsukta, karjait szélesre tárta, fejét az égnek fordította lehunyt szemekkel. Boldogan fogadta a langyos égi áldást, mely záporzva hullott nőies testére. Fehér, hosszú ruhája teljesen elázott, ezzel áttetszővé vált. Moonlight tudta, senki sem figyeli, hiszen ki lenne az, aki esőben vele együtt ázna?

A nő hátrasimította hosszú, sötét haját, majd arcát és felsőtestét, ezzel teljesen átadta magát az érzésnek. Ahogy lassan kinyitotta a szemét, úgy érezte, most tisztán lát, most tudja igazán mit szeretne...

***

Lord Chaos felajánlotta Lord Lightnak, hogy töltsön egy éjszakát a kastélyában. Lord Light elfogadta ezt, hiszen hosszú út állt mögötte, jó ötletnek találta kipihenni a fáradalmakat.

Chaos ezalatt a szobájába ment, majd elkezdte ledobálni magáról a ruhaneműket. Mindent szépen összehajtogatott, majd egy fekete törölközőt csavart a derekára. Ezt követően indult a forróvizű tava felé, amit megfelelő módon körbekerített. A tó hőmérséklete télen 25, meleg hónapokban pedig akár 36 fokig is emelkedhet. A Lord úgy döntött leereszt egy pár órára, hogy gondolatait helyretegye és kitisztítsa.

Mindezalatt Moonlight is a forróvizű tó felé igyekezett egy száll törölközőben. Neki nem volt elég az áztató eső, most többre vágyott. Testét egy puha, fehér törölköző takarta, lábán pedig egy csinos, fehér saru díszelgett. Mindaddig jókedve volt, amíg meg nem pillantott a vízben egy kedves ismerőst, név szerint Lady Bloodot. A két nő tekintetének találkozása felért több villámlással. Moonlight elhúzta a száját, Blood pedig elfordította a fejét. Hosszabb ideig nem is akartak egymásra nézni, mígnem Moonlight fogta magát, levette a törölközőt, és besétált a vízbe. Természetesen figyelt arra, hogy a lehető legtávolabb kerüljön Bloodtól, aki nem örült a nő érkezésének. 

- Ne most, Holdvilágképű... nincs hozzád humorom... -nyögte ki Lady Blood mérgesen csillogó sárga szemekkel.
- Nem is azért jöttem, hogy veled beszélgessek, hanem hogy kikapcsolódjak. Meg szerintem a tó elég nagy kettőnknek, hogy ellegyünk benne... - reagált a másik Lady.
- Tévedés... én veled nem vagyok meg se egy légtérben, se egy tóban. Szóval megkérlek, hogy hagyd el a tavat.

Moonlight ökölbe szorította a kezeit, és dühében kicsit el is vörösödött. Nem tetszett neki Blood ellenséges viselkedése, és az sem, hogy parancsolgat neki. Igyekezett visszafogni magát, hiszen nem akart balhét, inkább pihenni szeretett volna. Sóhajtott egy nagyot, majd megkereste a tó legtávolabbi sarkát Bloodhoz képest. 

Lady Blood továbbra is frusztrált maradt Lady Moonlight közelében. Hiába voltak távol egymástól, egyenesen izzott, tudatában annak, hogy vele egy tóban fürdik a számára semmire sem méltatott Moonlight. Hiába csengtek fülében Lord Chaos szavai, ahogy az elkényelmesedő Holdfény kisasszonyt nézte, úgy érezte, nem bír magával.Vagy kidobja a vízből Moonlightot, vagy ő megy ki innen, de azonnal.

Inkább az előbbi verzió mellett döntött, ugyanis semmi kedve nem volt időelőtt kimenni a kellemes vízből. Sokkalinkább akarta, hogy Moonlight látogatása legyen rövidebb. Morcosan elindult felé, egyre gyorsabban úszva. A másik nő érzékelte, hogy Blood vészesen közeledik felé, és elkezdett felmenni benne a pumpa. Megfeledkezve magáról kiemelkedett a vízből, és egy jó nagyot fröcskölt Bloodra vele.

- Hagyj engem békén! -kérte idegesen a nő.
- Nem hagylak addig, amíg ki nem mész a tóból. Ez most az én felségterületem.
- Sajnálom Blood, ugyanis most ÉN uralom a terepet -húzta ki magát Moonlight, kidűtve mellkasát, és behúzva hasát.

Blood látva a büszke beállást, és a határozottságot, mérgével csak még forróbbá tette a tó vizét. Már éppen ott tartott, hogy nekiesik Moonlightnak, amikor megérkezett Lord Chaos.

- Oh, netán zavarok? -kérdezte, majd a két nőre pillantott...
 

A bejegyzés trackback címe:

https://chaos-moonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr901987392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása