A lázadó

Egy történet barátságról, hűségről, harcról és mindenről ami ezek mögött rejlik. De vajon ki lesz a győztes és mi a célja a Lordnak? A főszerepben Lord Chaos és Lady Moonlight. A novellát írja Lady Moonlight és historico. Zenéjét szerezte: A képzelet A szinkron A lázadó műtermében készült. Rendezte: Két fiatal gondolatai

Idő

Friss topikok

2. rész

2010.03.25. 10:18 | Lady Moonlight | Szólj hozzá!

 Lady Moonlight véresen komolyan vette a párbajt a Lorddal. A tét népének szabadsága volt, és ez neki mindennél, és mindenkinél többet ért. Kicsi kora óta folyamatosan edz karddal, ezért is rendkívül technikás és cseles harcos vált belőle az évek alatt. Messziről inkább tűnt egy ártatlan, hófehér angyalnak, mint egy harcedzett ladynek, aki az életét tette fel azért, hogy szeretet népe végre szabadságot nyerhessen.

A Lord azonban tapasztalt párbajos hírében állt, és eddig nagyon kevés összecsapást veszített el. Tudta nagyon jól, hogy sokkal erősebb a kisasszonynál, de nem különösebben sürgette a viadal végét. Kíváncsi volt arra, hogy a nő mégis mire képes, és amit eddig látott tőle nem kicsit nyűgözte le. Úgy vélte, nő létére Lady Moonlight inkább harcolt férfi módra.

Chaos éppen ezen gondolkozott, amikoris a nála sokkal éberebben figyelő Moonlight megsebesítette a Lord felkarját. A férfi nem kicsit lepődött meg a manőveren, és tekintett a nő harci hévtől izzó szemeibe.

- Örül, hogy megvágott, kisasszony? -kérdezte a Lord kissé gúnyosan.

- Ha jobban odafigyelek, talán a mellkasát találom el. De sok beszédnek sok az alja, Lord Chaos - és ekkor nagyot suhintott kardjával.

A fekete és a fehér kard nagy csattanással találkozott. Moonlight erősen nyomta a kardot, igyekezett gyengíteni ellenfelét, míg Chaos lazán tartotta fegyverét, és nézte, ahogy a kisasszony izmai megfeszülnek, és keze kardjának cifra markolatát még keményebben fogja át.

Fekete és fehér, sötétség és fény, mester és szolga tánca volt ez a levegőben. Moonlight már 5 éve dolgozott a Lordnál népével együtt, ám a Hold népe nem tűrte a szolgaságot. Lady Moonlight, látva a szevedést és az elégedetlenséget egy párbajra hívta urát. Az elszánt uralkodó célja pedig az volt, hogy kiszabadítsa népét, csakúgy mint Mózes tette Egyiptomban.

- A népemért harcolok, Chaos... de ön, mégis miért harcol? -tette fel a kérdést a nő.

- Engem nem érdekel a népe, kisasszony. Engem csak egy valami érdekel...

Moonlight mérgesen morgott egyet, majd ahogy suhintott kardjával, a Lord egy még erősebbel ütötte ki a kezéből a hófehér, éles fegyvert. A nő a csuklójához kapott, majd mérges tekintete hirtelen rémültté változott.

- Kíváncsi rá, mégis miért mentem bele ebbe a nevetséges harcba? Hm?? -kérdezte csipkelődve a férfi.

Moonlight megvágott csuklóját fogva, némán bámult a férfire. Szárnyait fenyegetően kitárta, majd haját lassan eltűrte a szeméből. Nem tudott választ adni a kérdésre, mert sokminden suhant keresztül az agyában... de vajon mégis milyen végre számíthat ezek után?  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chaos-moonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr401867177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása