A lázadó

Egy történet barátságról, hűségről, harcról és mindenről ami ezek mögött rejlik. De vajon ki lesz a győztes és mi a célja a Lordnak? A főszerepben Lord Chaos és Lady Moonlight. A novellát írja Lady Moonlight és historico. Zenéjét szerezte: A képzelet A szinkron A lázadó műtermében készült. Rendezte: Két fiatal gondolatai

Idő

Friss topikok

9.rész

2010.04.16. 20:01 | historico | Szólj hozzá!

A kastély legnagyobb termében megbeszélés folyt. Lord Chaos maga hívta össze sürgősen a tanácsot, miután tudtára jutott, hogy a Rend oldalán szervezkednek. A terem közepén, egy nagy, fekete márványasztal körül ültek a Káosz oldalának nemesei. Az asztalfőn Lord Chaos foglalt helyet, egy részletesen kimunkált sötétzöld bársonnyal borított széken. Odakinnt még sötét volt, s e korai óra egy-két nemesnek nem volt ínyére. Sokan azt is sérelmezték, hogy hiányos a tanács létszáma, s hogy így nem teljesen törvényes az ülés.

- Tegnap késő este tudomásomra jutott, hogy a Rend oldalán összeült a nagytanács. Valószínűsíthető, hogy a kialakult, számukra nem túl előnyös helyzetről tárgyaltak. Azért hívattam össze a tanácsot ezen korai órán, mert úgyvélem, hogy mihamarabb meg kell ezt beszélünk. Lady Blood sajnos nem tud ma itt lenni, mert küldetésen van a nyugati végeknél.
- De miért nem várhatott e megbeszélés addig míg felkel a nap? - emelkedett szólásra az asztal jobb oldalán ülö férfi. Fekete haja eltakarta arcának jobb felét, s a bal szemében vörös csillogás látszott.
- Úgy gondolom Lord Shadow, hogy ez az ügy nem tűr halasztást. Valószínűsíthető, hogy megpróbálják majd kiszabadítani Lady Moonlight-ot. A részleteket Lord Silverdark tárja önök elé.

A férfi közvetlenül a Lord Chaos melletti székről emelkedett szólásra. Fehér haján megcsillantak a nap első sugarai. Lassan Chaos felé fordult, majd biccentett a fejével, ezzel köszönve meg a szólás jogát. Megigazította fekete fehér parancsnoki egyenruháját és megszólalt.

- Köszönöm a szót Lord Chaos. Valóban kaptunk híreket a kémeinktől, hogy a Rend oldalán tanácskoznak, és elég nagy eséllyel mondhatjuk, hogy Moonlight szöktetését tervezik. A Lady-ért talán még háborúra is adhatják a fejüket. Tudomásunkra jutott továbbá, hogy a felszabadult Hold vezetését nem kívánják átvenni. Úgy gondolják semlegesnek kell maradnia. A vezetés lehetőségét ideiglenesen Lady Rainbow kapta.
- Meglehetősen részletesek az információi Silverdark. Minek köszönhetjük ezt? - vágott közbe a tanács egy idősebb tagja.
- Köszönöm kérdését Lord Black. Megvannak a forrásaink. Egy emberünknek sikerült eléggé belső körökbe beépülnie, hogy megszerezhesse ezeket az adatokat.
- Mindenesetre ő sem tökéletes. Ugyanis kihagyta azt a hírt, hogy Lord Evil kiszabadult fogságából.

Többen döbbent arckifejezést öltöttek, míg voltak olyanok is akiknek az arcizma sem rendült. Közéjük tartozott Lord Chaos is.

- Tudom, hogy sokakat meglepetésként ért e hír, de én személy szerint már számítottam rá, hogy a börtöne nem fogja már sokáig bírni, ezért meg is tettem a szükséges előkészületeket az ügyben. A Rend oldala nem volt hajlandó meghallani a szavam, miszerint figyelmeztettem őket, hogy ez rövidesen megtörténhet.
- Elnézést uram, hogy közbevágok. Netán Lady Moonlight is az előkészület része? - szólt közbe Lord Silverdark tőle szokatlan módon.
- Igen lesz szerepe benne, ez nem titok.
- Még mindig hiszel abban a nyavajás jóslatban? Már jobbára csak azok az ostoba Rend hívek hiszik el, hogy bekövetkezik. - szólt kissé szemtelenül az asztal sarkához közel ülő Lady Falcon. Hosszú, kócos világosvörös fürtjeit a kezével hátrafésülte, majd az asztalra könyökölt, fejét a tenyerével támasztotta, s zöld szemeit fürkészően Chaosra emelte. Ő volt az egyetlen a tanácsban aki tegezte Chaost, s szemtelen megjegyzésekivel sok tanácstag szemében ellenszenves volt. Mindezt azért merte megtenni, mert Chaos unokatestvére volt.
- Igen hiszek benne. Láthatod Evil kiszabadult. De ha mégsem igaz akkor is jobb, ha minden eshetőségre fel vagyunk készülve.
- Na jó, most az egyszer nem piszkállak tovább. Kezdek unatkozni, úgyhogy én amondó vagyok, hogy mivel a lényeget megbeszéltük, be is zárhatnánk a tanácskozást.
- Rendben, a megbeszélésnek vége. Köszönöm, hogy eljöttek.

Szép lassan mindenki elhagyta a termet, s Chaos a napfelkeltét nézte az óriási ablakon keresztül, ahogy megvilágítja a kastélyparkot, s benne a harcpályát, ahol már várakozott egy fehérruhás hölgy.

- Jó reggelt Lady Moonlight! Látom, hogy pontos. Remek. Ezért kap tőlem egy pirospontot.
- Lord Silverdark? Ön lesz a kiképzőm?
- Bizonyám hölgyem. Életnagyságban. Kezdjünk is hozzá! Készen áll?
- Igen, készen.
- Renben. A mára rendelt első feladatot már teljesítette is. Nem hozott magával fegyvert. Helyes. Ma a szellemi energiáit foglyuk felkelteni.
- Értem. És ezzel irányítani tudom a képességem? Ön megmutatja az önét?
- Mint már mondtam volt a legutóbb, azt ki kell érdemelnie. Ami pedig az első kérdését illeti, csak mindent szépen sorjában.
- Igen.
- A második és egyben utolsó feladata mára, hogy emelje ki a földből, pusztán az elméje segítségével ezt itt. - s azzal a mozdulattal a földbe döfött egy dárdát. Jelentkezzen a dolgozószobámban, ha sikerrel járt. A kört amiben áll nem hagyhatja el. - A Lady megdöbbenve látta, hogy egy kör rajzolódott köré a földön. Segítség a megoldáshoz: koncetráció, fegyelem, akaraterő. Ezekre mindenképp szüksége lesz, no meg egy kis pluszra, de arra már önnek kell rájönnie, hogy az mi. És ne feledje figyelem önt, nem tud átverni. - mondta Silverdark, majd sunyi mosollyal az arcán távozott a kastély irányába.

A bejegyzés trackback címe:

https://chaos-moonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr761924546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása