A lázadó

Egy történet barátságról, hűségről, harcról és mindenről ami ezek mögött rejlik. De vajon ki lesz a győztes és mi a célja a Lordnak? A főszerepben Lord Chaos és Lady Moonlight. A novellát írja Lady Moonlight és historico. Zenéjét szerezte: A képzelet A szinkron A lázadó műtermében készült. Rendezte: Két fiatal gondolatai

Idő

Friss topikok

7.rész

2010.04.02. 22:59 | historico | Szólj hozzá!

A gyengélkedőben éppen Blood sebeit kötözték, varázsigéket mormolva, mikor a Lord a szobába lépett. Blood csalódott és egyben tiszteletteljes tekintettel nézett Chaosra. Csalódott volt mert nem tudta megölni ezt a semmirekellő holdvilágképűt. Tiszteletteljes pedig ura iránt volt, de bármennyire is tisztelte, úgy gondolta, hogy hibát követett el azzal, hogy holdvilág népét szabaddá tette és mégnagyobbat, hogy ezt a nőt idehozta. Chaos szemében még mindig tükröződött a harag, amit Lady Blood gerjesztett benne a tettével.

- Azt hittem bízol bennem Blood.
- Így is van uram, bízom benned.
- Akkor miért szegted meg a parancsom, és miért próbáltad megölni Moonlightot?
- Ki nem állhatom őt Lordom, ahogy a népét sem. Tisztelettel megjegyzem, úgy gondoltam, hogy a döntésed hibás volt.
- Megkérdőjelezed a döntéseim? Ha te sem teszed, akkor én hogy bízhatnék benned? Csalódtam.
- Belátom tévedtem uram. Kívánj bármit, hogy jóvátehessem hibámat.
- Rendben, megbocsátok. Ha felépültél, kérlek menj el a nyugati végekhez és tudj meg minél többet a Sunshine lordságról.
- Igenis Lordom.

Chaos bizalma megrendült, eddig oly hűségesnek bizonyult testőrében. Moonlight azonban ha kell, tudja helyettesíteni őt. Már teljesen biztos volt benne, hogy ő az. Hamarosan pedig teljesen készen áll. A Lord a kastély mögött elterülő hatalmas parkban sétált, s utasította egyik szolgáját, hogy vezesse Lady Moonlightot a nagy szökőkúthoz. Miközben sétált újra átgondolta minden eddigi, és ezután végrehajtani szándékozott cselekedetét. Közben odaért a szökőkúthoz mely különböző virág absztrakt formákban játszott a vízzel. Időközben megérkezett Moonlight is a szolgával, aki nyomban távozott is.

- Jól harcolt Lady Moonlight.
- Köszönöm Lord, de nem tudom pontosan mi történt.
- Láttam az arcán, hogy nem értette. Olybá tűnik, ha ön dühös, vagy ha veszélyben érzi magát előtör a rejtett képessége. Láttam már ilyet másoknál is, de nagyon ritka az ilyen képesség.
- Ön rendelkezik ilyennel?
- Ha eljön az ideje ezt is megtudja. Mindenesetre még sokat kell tanulnia. Holnap kezdődik a 15 napos kiképzése. Pontban reggel 5-kor kell találkoznia a nyugati harcpályán - ahová mellesleg már most szép emlékek fűzik - a kiképzőjével. Ne késsen el.
- Értem. Ott leszek.
- Ne vigyen se kardot, se semmilyen egyéb harceszközt.
- Rendben.
- A fő ok pedig amiért idehivattam, hogy mától a testőreim parancsnok helyettese. Gratulálok! A parancsnokkal biztosan jól kijönnek majd. - tette hozzá gúnyosan a Lord.
- Csak nem Lady Blood az? Az a ...
- Lady Blood mától a felettese. Válogassa meg a szavait. Mégegyszer gratulálok. További szép napot, pihenje ki magát, holnaptól kemény munka várja.

Chaos elsétált a kastély felé. Mikor halló és látótávolságon kívül ért és a Lady már indulni készült, kilépett a sövény mögül egy hosszú fehér hajú férfi, arcának jobb felén misztikus tetovált vonalakkal.

- Én is gratulálok Lady Moonlight! Nagyon figyelemre méltó teljesítmény. Még csak most jött, máris parancsnokhelyettes.
- Ne haragudjon, de nem értettem a nevét. Egyébként köszönöm.
- Lord Silverdark, szolgálatára. Egyébként érdekes a képessége, teljesen felcsigázott. Alig várom már, hogy egyszer harcban láthassam, a használata közben.
- Ön hallgatózott?
- Nem, mily feltételezés. Épp csak erre jártam és a hangok megütötték fülem. Csupán ennyiről van szó.
- És önnek is van képessége?
- Micsoda intim kérdés, hmm tetszik. Üsse kő elárulom. Igen van, de ki kell érdemelnie, hogy megmutassam és ennek még nincs itt az ideje. Nos, igazán jót csevegtünk. A legközelebbi viszont látásra Moonlight kisasszony!
- Viszont látásra Lord Silverdark!

Moonlight még hosszasan nézte a távolodó férfit, s közben azon gondolkozott, hogy mi célja lehetett a hallgatózással. Időközben a szökőkút elcsendesült és a szürkület is betette lábát a kertbe így a Lady a kastély, majd pedig a szobája felé vette az irányt.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://chaos-moonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr651890901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása