A lázadó

Egy történet barátságról, hűségről, harcról és mindenről ami ezek mögött rejlik. De vajon ki lesz a győztes és mi a célja a Lordnak? A főszerepben Lord Chaos és Lady Moonlight. A novellát írja Lady Moonlight és historico. Zenéjét szerezte: A képzelet A szinkron A lázadó műtermében készült. Rendezte: Két fiatal gondolatai

Idő

Friss topikok

10. rész

2010.04.30. 19:22 | Lady Moonlight | Szólj hozzá!

Lady Moonlight leült a kör közepére, majd a tőle távolabb eső dárdára emelte a tekintetét. Ciccentett egyet, ezt követően felsóhajtott, majd szomorkásan az égre nézett. Nem sok kedve volt az edzéshez, sokkal inkább foglalkoztatta népe. Nagyon vágyott haza, szerette volna látni, hogy állnak a dolgok otthon.

A kisasszony elhúzta a száját, felállt, majd csípőre tett kézzel elfordult Lord Silverdark dolgozószobája felé. Látta, hogy a férfi kikönyököl az ablakon, és sokatmondóan elmosolyodik.

- Mi a gond, Moonlight kisasszony? Talán nagy fejtörést okoztam önnek? -nevetette el magát halkan a Lord.

- Jobban tenné, ha visszafogná magát egy kicsit, és nem becsülne ennyire alá. Ki nem állhatom az ilyet. Ön és Chaos azt hiszik, kis mitugrász vagyok, akinek csak a szája jár! -ökölbe szorította a kezeit - Nekem igenis olyan hatalmam van, amivel sokmindenre vagyok képes.

- Hahaha! -nevetett ismételten Silverdark - Akkor ne csak a szája járjon, szépséges kisasszony, hanem az esze is.

Lady Moonlight durcásan elfordult, majd a dárdára nézett. Szemei izzani kezdtek, ahogy a fegyverre koncentrált, mialatt az lassan mocorogni kezdett a földben.

Silverdark érdeklődve figyelte az eseményeket, no és persze huncutan méregette a Hold királynőjét. Lord Silverdark nem csak titokzatos erejéről, hanem nőcsábász hajlamairól is híres volt. Amint értesült a kisasszony érkeztéről, elhatározta, hogy ő lesz a következő rublika a listáján. 

- Gyorsan, gyorsan, Moonlight kisasszony! Mert rácsapok a csinos fenekére! -kiáltott le pajkosan a férfi sokatmondó vigyorral az arcán.

Moonlightot nem különösebben hatotta meg a Lord kissé pajzánra sikeredett kiáltása, inkább csak annál jobban koncentrált. A dárda kiemelkedett a földből, és egyenesen Lady Moonlight kezébe repült. A nő elégedetten elmosolyodott, majd Silverdark felé fordult, és levágott egy idétlen grimaszt. Szeménél lejjebb húzta a bőrt, kidugta a nyeltét és ennyit mondott:

- Bleeeeee! És csapkodja másnak a csinos fenekét, Lord Silverdark. Ha az enyhez egy ujjal is hozzámér, akkor ez a dárda adja a következő csapást... de az ön fenekére.

- Ah, az ilyen tüzes nőket szeretem, mint ön, kisasszony. Na, de ez már teljesen más téma, inkább most térjen vissza a szobájába, és pihenjen.

Moonlight letette a fegyvert, és szó nélkül elindult a szobája felé. Útközben morgolódott egy kicsit, majd mikor megérkezett leült az ágyára. Fura érzése támadt... ezután valami a szívébe szúrt. Felkapta a fejét, majd fel is pattant a helyéről. Másodpercek alatt leverte a víz.

- Lord... Lord Evil... itt van a közelben... 

Ekkor a szobája ajtajához futott levegő után kapkodva. Megragadta a kilincset, ám az tűzforró volt. A nő elkapta a kezeit, majd meglepetésében hátrahőkölt, és nekiütközött valaminek.

Nem is valaminek, inkább valakinek... amint megfordult, egy két és fél méter magas, vörös páncélos, szarvas sisakos alakot látott maga előtt, kezében egy hatalmas, éles bárddal. 

Moonlight alig kapott levegőt, olyan meleg lett. Lord Evil közelsége pedig olyan szinten gyengítette, hogy térdre is rogyott. A férfi felkacagott, lehajolt, megragadta a nő karját, és magához húzta.

- Végre... együtt lehetünk, jegyesem... 

A kába Lady Moonlight próbálta nyitva tartani a szemeit, ám amikor a férfi felhajtotta a sisakját, elvesztette az eszméletét...

Lord Chaos mindezalatt Lady Blooddal szeretkezett, és érzékei igencsak felmondták ezen a téren a szolgálatot. Már jópár hónapja Blood az, aki az ágyban boldogítja a jóképű, és erős Lordot. Mikor a páros az aktus végére ért, kidőltek az ágyra. Chaos lehunyta szemeit, megtörölte az arcát, majd az ő szívébe is belemart az az erős, kellemetlen érzés.

- Evil! -kiáltott fel, majd felpattant.

Blood kéjesen Chaos felé fordult, majd kérdőre vonta őt:

- Mi az, mit csinálsz? Nem is ölelgetsz meg?

Ám Lord Chaos már nem volt a szobában. Magára kapta a nadrágját, kezébe vette kardját és rohadt kifelé. Szíve egyre erősebben szúrt. Érezte, hogy ellenségének ereje sokat növekedett az eltelt évek alatt, és most eljött azért, akit még nagyon régen neki ígértek a Sors Lordjai. Ez a valaki pedig Lady Moonlight volt...

Chaos tudta, hogy a Sors katonái mindezt azért tették, mert arra számítottak, hogy Lord Evil segítségével kiemelkedhetnek harmadik oldalként a Rend és a Káosz mellett, ám csalódniuk kellett. Evil elpusztította mind a hét Lordot, majd a szerződést magával vitte. A gonosz Lord nem hiába pályázott a kisasszony kezére. Lady Moonlight ugyanis magába foglalta a sötétséget és a fényt is, és ezzel a Ladyk közül a legerősebb harcosnak volt tudható. Ha ő, és a legerősebb Lady egyesítik erejüket olyan harmadik oldalt hozhatnak létre, aminek sem a Rend, sem a Káosz hívei nem tudnak ellenállni.

Chaos ezt meg akarta akadályozni, és érthető módon az ő oldalára billenteni a mérleget. Ha Lady Moonlight neki szolgál, akkor a Rend előbb utóbb meghajtja a fejét, és Lord Evilt pedig csak likvidálnia kell. 

Ezek futottak végig az agyán. Futott, ahogy csak a lába bírta, egyenesen Moonlight szobája felé...

A bejegyzés trackback címe:

https://chaos-moonlight.blog.hu/api/trackback/id/tr181965006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása